Томислав Дончев е водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Габровска област

Водеща! Horata-nyamat-nuzhda-da-b-dat-plasheni,-imat-nuzhda-ot-nadezhda,-ot-doza-spokoistvie,-ubeden-e-Tomislav-Donchev
Хората нямат нужда да бъдат плашени, имат нужда от надежда, от доза спокойствие, убеден е Томислав Дончев
Да върнем смисъла в политиката, защото през последните 3 години тя спря да произвежда резултати в полза на гражданите - призовава политикът

„През последните три години политиката спря да произвежда резултати в полза на българските граждани, превърна се в технология на перманентния скандал. Омразата не поражда нищо друго, освен още омраза. Наш дълг е да върнем смисъла в политиката, да накараме институциите, под ръководството на политиците, да произвеждат резултати в полза на българските граждани. Ние имаме опита, експертизата и достатъчно отговорност да го направим. Това трябва да е наша първостепенна задача, за да може да работим по всички важни за обществото приоритети – образование, индустриално и инфраструктурно развитие, по-висок стандарт на живот, сигурност и справедливост“. 
Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Габровска област и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев по време на откриването на кампанията в Габрово. 
Не него присъстваха кандидатите за народни представители, областният координатор Цветомир Михов, общинските ръководители, кметове, общински съветници от ГЕРБ. 
„Хората са уморени от избори, шести път, уплашени от всички кризи, които ни връхлитат вътре в страната и войните, които се водят недалеч от нас, включително и от опитите на различни политици да засилват тяхната тревожност. Хората нямат нужда да бъдат плашени, имат нужда от надежда, от доза спокойствие. Ние сме тези, които можем да изведем България от този омагьосан кръг. Вашата сила е в това, че сте местни кандидати, хората ви познават, няма нужда да разказвате легенди за себе си“, каза още Томислав Дончев. 

Второто място в листата заема ново лице, представител на гражданската квота – спортният мениджър Михаил Митов, който е изпълнителен директор на Футболен клуб „Янтра Габрово” - млад и мотивиран човек от спортните среди с международно признато образование и професионален опит в чужбина, които прилага в Габрово. Митов завършва Университета Solent в Саутхемптън, Англия и академичната програма на УЕФА за футболен мениджмънт към Университета по публична администрация в Лозана, Швейцария. По време на престоя си в Англия работи за ФК „Саутхемптън” и Английската Футболна Асоциация. 
Трети в листата е общинският съветник Атанас Атанасов от Севлиево, икономист по образование, работи в голяма севлиевска компания, реализира спортни успехи в областта на бадминтона. 
Четвърта е общинският ръководител на ГЕРБ-Трявна Мария Пенева, икономист по образование, общински съветник, развива собствен бизнес, бивш заместник-кмет на Трявна и бивш заместник областен управител. 
Пети е общинският ръководител на ГЕРБ-Дряново и общински съветник Иван Марев, магистър фармацевт с дългогодишен опит в управлението на аптеки, който се завърна в родния си град и разкрива аптека за нуждите на гражданите. 
Шести в листата е най-младият общинският съветник, на 22 г., Максим Садинов - студент по „Финанси”, член на Академичния съвет на УНСС, като едновременно с това работи като старши одит асистент в международна компания, участва в младежки обмени по Еразъм+. 
Седма е общинският съветник Милена Кръстева, инженер-химик, икономист, консултант по проекти по оперативните програми, насочени към бизнеса и индустрията. 
Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев – общински съветник, инженер по образование, предприемач.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни