Честит празник, Габрово!

Топ новина! Tanya-Hristova,-kmet-na-Gabrovo
Таня Христова, кмет на Габрово
Благодаря Ви, че обичате Габрово!

Днес Габрово празнува! Преди 164 години започва да пише своята съвременна градска история! Този ден винаги е озарен с усмивките на стотици деца. Те рисуват родното си място на градския площад или получават заслужено признание за своите успехи в науката, изкуството и спорта. А изложби, културни събития и концерти ни дават шанс да бъдем заедно в това тържество на габровски дух и общност.

Днес Габрово се поздравява за успехите и радостите, за борбения, просветителски и визионерски дух, които продължава да живее и да създава - със и за габровци. Нашият град не спира да се променя, да добавя стойност към капитала на миналото, да работи за нови цели, да се нарежда сред първите. А най-новите ни инвестиции, насочени към културата и изкуството, към образованието и младите, тепърва ще станат фактор за положителна трансформаци.

Днес Габрово се вдъхновява от всички, които със сърце работят за него и правят така, че той да продължава да се развива като прекрасно място за живот и събдване на мечти. И заслугата е на предприемчивите и достойни габровци, които с труд и постоянство създават бъдещето на нашите деца.

Пожелавам ви здраве и щастие! Откривайте в себе си доброто, което ни води напред, крепи вярата ни и ни сплотява! 

Благодаря Ви, че обичате Габрово!

Честит празник!

Таня Христова
Кмет на Габрово

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни