“Ювентус“ за трета година идва в България

Топ новина! Oranizatorite-nameknaha,-che-golyama-zvezda-na--YUventus--sche-pristigne-v-Dryanovo
Оранизаторите намекнаха, че голяма звезда на "Ювентус" ще пристигне в Дряново
От четвърти до осми юли на територията на Община Дряново ще се проведе третото издание на „Ювентус джуниър камп“.

Организаторите дадоха официална пресконференция, на която съобщиха, че се очаква голяма звезда, носила екипа на „Старата госпожа“, да пристигне в България. Името обаче все още няма да се спомене, а ще остане изненада. Лично треньори от академията на "Ювентус" ще се грижат за децата, които ще бъдат на възраст от 6-17 години. Те ще получат спортна екипировка - два оригинални екипа на клуба, топка, раница и още други изненади от организаторите на събитието. Това са ФК "Комета", C.R.E.A.M. Bulgaria, Фен клуба на "Ювентус България" и домакините от Община Дряново. Таксата за участие ще бъде една от най-ниските в цяла Европа, като за записване до 03.06.2022 г. е 750 лв, а за записване след 03.06.2022 г. - 790 лв. В таксата са включени пет нощувки, закуска, обяд и вечеря по съгласуван със спортни диетолози хранителен режим в хотелите на територията на гр. Дряново, както и изброените спортни комплекти. 


Записвания стават на e-mail juvecampbulgaria@gmail.com или juventuscamp@kometa.bg, както и на телефон 0884 218 444 .


„Много сме доволни, че и тази година в България ще се проведе камп на Ювентус. След двегодишната пауза заради пандемията се радваме, че отново ще можем да бъдем от полза на малчуганите, които имат свои идоли в италианския гранд. За нас е чест да проведем подобно спортно събитие в Дряново“, - сподели Костадин Крантев от ФК "Комета".
„Изключително сме радостни, че през месец юли град Дряново ще е домакин на подобно събитие. Ние от C.R.E.A.M. Bulgaria имаме доста сериозен опит в организирането на подобни кампове и сме сигурни, че и този път ще се представим на необходимото ниво. За нас развитието на млади таланти е кауза и сме сигурни, че от този камп ще се появят нови футболни таланти на България“, заяви Людмил Митакев- представител на C.R.E.A.M. Bulgaria.

„Като трето издание на "Ювентус джуниър камп" в България сме сигурни, че ще допринесем за още много положителни и невероятни емоции на малките любители на футбола“, допълни още Елена Тодоровска от ФК "Комета".

„За град Дряново е изключително удоволствие и благодарим за оказаната висока чест да сме домакин на подобно събитие с национален и европейски мащаб. Благодарим за доверието, че за поредна година приемаме домакинство с цел развитието на детско юношеският футбол в региона и страната. Сигурни сме, че всички деца, родители, треньори и фенове на Ювентус ще останат доволни от нашето гостоприемство и прекрасните спортни бази и съоръжения, които предоставяме на територията на Община Дряново. Предвидили сме много изненади, както и богата културна и развлекателна програма със забележителностите в града на майстор уста Кольо Фичето и Дряновски Манастир за всички присъстващи“, каза Тодор Георгиев – Теди Джорджо, който е председател на Общинския съвет в родния му град Дряново.

„Аз, като човек, който е тръгнал към големия футбол именно от град Дряново, се надявам именно от тук да се появи един или няколко нови футболисти. Искам те да станат номер едно, какъвто е моят любимец Роналдо, които носеше преди време фланелката именно на Ювентус“, сподели бившият вратар на България и участник на Световното първенство в САЩ’94 - дряновската легенда - Пламен Николов.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни