Коментарите след победата на „Янтра" над „Монтана"

Водеща! Daniel-Mladenov-dva-p-ti-be-tochen-prpi-duzpite
Даниел Младенов два пъти бе точен прпи дузпите
„Янтра“ постигна важна победа в директен двубой с един от претендентите за челните места във Втора професионална лига - „Монтана“.

 Срещата, играта на стадион „Христо Ботев“ завърши при резултат 2:1. Габровският тим направи обрат, след като губеше в резултата с 0:1, но успя да вземе трите точки с две точно изпълнени дузпи от опитния Даниел Младенов. 
    Ето какво споделиха след срещата някой от главните действащи лица  

Айъвън

    Айвън Ангелов - футболист на “Янтра”: „Наистина труден мач срещу добър отбор. „Монтана“ е доста стойностен съперник и не случайно са пред нас в подреждането. С мъжество и доста голяма доза характер успяхме да победим. През първата част не стояхме добре на терена и това се виждаше. Поговорихме си на почивката, казахме си, че трябва да покажем друго лице. Променихме облика си и през втората част смятам, че доминирахме. Ключово беше това, че спечелихме 90 процента от единоборствата и не дадохме шанс на съперника след почивката. Допуснах грешка при техния гол, но това не ми повлия. Аз имам самочувствието да играя с топката и това се иска от мен. Този път това доведе до тяхното попадение, но важното е, че успяхме да обърнем резултата и да победим. Със сигурност дузпата в края на първата част беше много важна за развоя на срещата. Друго щеше да бъде ако се оттеглим на почивката при 0:1. Но при 1:1 бяхме твърдо решени да спечелим мача през втората част и се получи. Говорихме си по време на паузата в първенството, че трябва да излезем от тази мини криза след двете поредни загуби и единственият начин това да стане беше с победа срещу един добър отбор. Надявам се сега отново да започнем успешна серия. Чувствам се много добре в „Янтра“. Ситуацията в отбора е много добра, колективът е добър. Както казах още при моето пристигане тук – мисля, че съм попаднал на точното място.”