„Янтра Габрово” отнесе „Литекс” в Ловеч

Топ новина! 	„Янтра Габрово“ победи „Литекс“ с 5:2 в Ловеч! Разбира се,
„Янтра Габрово” отнесе „Литекс
„Янтра Габрово“ победи „Литекс“ с 5:2 в Ловеч! Разбира се, не става въпрос за мъжките отбори, а за детските формации, състезаващи се в първенството по Футбол 7.

 Воденият от Емил Георгиев габровски тим надигра категорично момчетата от школата на ловешкия гранд и нанесе второто поражение на „Литекс“ от началото на сезона в първенството при подготвителните групи. Първата си загуба „оранжевите“ изкасираха също от „Янтра Габрово“, но в двубоя през първия полусезон, който се игра на терена с изкуствена трева в СК „Христо Ботев“ и завърши при резултат 4:0. В Ловеч избраниците на Емо Георгиев имаха пълно превъзходство и още в първата от трите части поведоха с 4:0. Срещата приключи при резултат 5:2, като габровският тим пропусна да реализира и дузпа. Николай Георгиев и Станислав Иванов забиха по два гола за победата, а Самуил Станев добави един. С този успех „Янтра Габрово“ се откъсна още повече на върха в класирането пред състава на „Литекс“, който заема второто място. Момчетата от „Янтра Габрово“ имат да изиграят и още един отложен мач -  срещу „Спартак-Плевен“ у дома.
Вторият отбор на клуба - „Янтра Габрово-2“, започна пролетния полусезон в първенството по Футбол 7 с две победи. В отложен мач от 14-я кръг габровските момчета надиграха с 2:0 състава на „Левски 2007“ от град Левски, с попадения на Даниел Дамянов и Трифон Николов. В изминалия 16-ти кръг пък тимът се наложи над плевенския „Гунди“ с 4:0. Ивайло Русинов беше точен на два пъти, а другите две попадения във вратата на „Гунди“ отбелязаха Трифон Николов и Димитър Симеонов. Във временното класиране отборът на „Янтра Габрово-2“ заема 11-та позиция с актив от 18 точки. Тимът има да изиграе и още един отложен мач, срещу състава на другия габровски клуб - „Янтра 1919“.
В първенството по Футбол 9 отборът на „Янтра Габрово-1“ запазва третата си позиция с актив от 35 точки. В изминалия 16-ти кръг момчетата на треньора Петър Кръстев загубиха с 0:2 от лидера „Литекс“ в Ловеч. Преди това тимът надигра убедително „Академик“ в Свищов с 4:0, с по две попадения на Мартин Ботев и Ивелин Иванов. Отборът има да изиграе и един отложен мач.
Вторият състав „Янтра Габрово-2“, също е с победа и загуба от началото на втория полусезон. Воденият от Пламен Илиев тим отстъпи с 2:4 при гостуването си на „Левски 2007“ в Левски, а в изминалия 16-ти кръг надигра категорично състава на „Гунди“ (Плевен) с 4:0. В подреждането вторият тим на „Янтра Габрово“ е на 6-та позиция с 25 точки, а има и един неизигран мач.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни