Центърът за кариерно ориентиране откри нови офиси

	Центърът за кариерно ориентиране в Габрово откри новите си офиси
Центърът за кариерно ориентира
Центърът за кариерно ориентиране в Габрово откри новите си офиси на 16 април. Той се намира в сградата на Високотехнологичния бизнес инкубатор на ул. „Христо Смирненски“ и функционира по проект „Система за кариерно ориентиране в училищното образование“ о

До настоящия момент екипът от 4 кариерни консултанти, успешно защитили международния GCDF сертификат за извършване на дейности по консултиране и провеждане на интерактивни обучения, реализира дейността си по проекта предимно на територията на училищата от област Габрово. 
„Благодарение на новото обзавеждане и оборудване на офисите, финансирано от проекта и разпределено в три зали със 7 работни места, се създава административен капацитет за реализиране на професионалното консултиране и ориентиране на младите хора. Ученици, родители, учители и всички заинтересовани ще могат да използват новите възможности, които представя центърът в посока индивидуално информиране и консултиране в условията на бърз достъп до информация, свързана с продължаване на образованието в различните етапи на образователната система или реализация на пазара на труда“ - обясни ръководителят на центъра Венелин Велчев. 
В ЦКО вече функционира и мултимедийна зала за провеждане на обучения и презентации. Екипът на Центъра за кариерно ориентиране в Габрово кани обществеността да се възползва от предоставената възможност за консултации в сферата на образованието и кариерното ориентиране. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни