The Long Goodbye” - легендарната Deep Purple на 14-ти в зала "Арена"

Топ новина! <p>Броени дни остават до разтърсващия концерт на рок иконите Deep
Deep Purple-234.jpg

Броени дни остават до разтърсващия концерт на рок иконите Deep Purple в София, част от турнето им “The Long Goodbye” в подкрепа на последния студиен албум на великите музиканти “inFinite”.

Броени дни остават до разтърсващия концерт на рок иконите Deep Purple в София, част от турнето им “The Long Goodbye” в подкрепа на последния студиен албум на великите музиканти “inFinite”. По време на паметното шоу на 14 май в столичната Арена Армеец публиката ще чуе неостаряващите хитове „Smoke on the Water“, „Hush“, „Perfect Stranger“, “Lazy”, както и най-новото от култовата банда.
Епичното събитие е с начален час 20:00, като първа на сцената ще излезе една от най-актуалните рок групи – канадската Monster Truck. Музикантите ще взривят публиката с уникалния си заряд  и присъствие на сцена преди грандиозната поява на великите Deep Purple.
Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:00 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. На събитието ще може да бъде закупен и официален мърчандайз на рок звездите.


Паркингът пред „Арена Армеец“ ще бъде на разположение на феновете на Deep Purple до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. ”Асен Йорданов”.
Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица.
Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на „Арена Армеец“ е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.
Концертът на Deep Purple е на 14 май от 20:00 часа в Арена Армеец София. Организатори са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за шоуто: https://www.facebook.com/events/252551245159084/

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото

Следвай ни