Работи ли се по проекта за тунел под Шипка или се саботира?

Raboti-li-se-po-proekta-za-tun
Работи ли се по проекта за тун

Валентин Стоянов: „Смятам, че ще мине още много време преди тунелът да стане факт, ако въобще стане. Няма приемственост между управляващите, а както знаем, в България нещата винаги се получават на политическа основа“.

Мария Христова: „Мисля, че не се работи. От доста години се говори за построяването му, а реални действия няма. Едни правителства го приемат, други - не, и в крайна сметка към този момент няма нищо построено“.
 
Христо Петков: „Построяването на този тунел ще бъде добра инвестиция. Не съм особено запознат с тази тема, но мисля, че управляващите трябва да се обединят за строежа, тъй като това разединение между тях води до забавянето. Оптимист съм и се надявам, че един ден тунелът ще стане факт“.
 
Стефка Кръстева: „Не се работи и дори мисля, че въпросите относно тунела се отлагат. Всеки габровец знае, че този тунел ще бъде само и единствено от полза на града, но с темповете на „работа“ на управляващите скоро тунел няма да има“.
 
Николай Станев: „Предполагам, че го саботират - дълго време се говори за тунела, а работа никаква не се върши. Трябва да се построи, тъй като ще донесе голяма полза на града и дори Димитър Петров: „На всички е известно, че няма сериозен инвеститор, който да финансира този проект, а това е доста скъпо начинание. Това според мен е основният проблем на проекта“.
 
Стефан Александров: „Работи се много отдавна по този проект, май си оставаме само с „работата“, вероятно и още толкова ще работят. Винаги се намира някаква спънка, спира се работата, за да бъде решена, и после пак започват да работят. В този дух вървят нещата“.
 
Кръстьо Трайков: „Смятам, че се саботира. Много дълго време се говори за този тунел и все не се действа. Загубих всякаква надежда, че ще бъде построен, най-вече заради липсата на политици“.
 
Емануел Недев: „Не се работи по този проект и дори бих казал, че се саботира. Смешно е толкова много години да се говори и обсъжда, да се правят планове, а да няма нищо построено. Това може да се случи само в България“.
 
Радослава Пенчева: „Повече от очевидно е, че проектът се саботира. Не би могло да има две мнения по въпроса. Толкова дълго време се обсъжда въпроса с този и тунел и все стигаме до задънена улица. Изгубих всякаква надежда, че ще бъде построен“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни