МВР-министърът махна Донков, сложи Бончев

Bonchev,-vlyavo,-i-Donkov
Бончев, вляво, и Донков

От вчера комисар Денислав Донков (42 г.), досегашен директор на Областната дирекция на МВР в Габрово, е вече на резервен щат в МВР, а на негово място застава гл. инсп. Борислав Бончев (51 г.).

    От вчера комисар Денислав Донков (42 г.), досегашен директор на Областната дирекция на МВР в Габрово, е вече на резервен щат в МВР, а на негово място застава гл. инсп. Борислав Бончев (51 г.). Заповедта за смяната беше четена вчера, в края на работния ден.
    Да представи новия директор вчера от София пристигна гл. комисар Ангел Антонов - директор на Главна дирекция „Национална полиция”. Засега гл. инсп. Бончев е назначен временно на длъжността директор на ОД на МВР - Габрово.
    Снощи от пресцентъра на дирекцията съобщиха, че гл. комисар Антонов е изказал искрена благодарност на досегашния директор на ОД на МВР - Габрово комисар Денислав Донков „за положените усилия и постигнатите резултати в работата“. Комисар Донков, от своя страна, благодарил на полицейските служители за труда им през последните години. „За мен беше чест, че работихме заедно. Мисля, че постигнатите резултати наистина са добри, но най-голямото постижение е обединението на службите и работата в екип. Сигурен съм, че тази линия ще бъде продължена. Гл. инсп. Борислав Бончев е уважаван служител и доказан професионалист и аз лично му пожелавам успех. Благодаря ви отново!”, е заявил комисар Донков.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни