Фенове на "Спартак" ще подкрепят отбора си в двубоя срещу "Янтра"

Водеща! Vratite-na-stadiona-sche-b-dat-otvoreni-chas-predi-nachaloto-na-macha
Вратите на стадиона ще бъдат отворени час преди началото на мача
Над 70 привърженици на "Спартак" (Варна) се очаква да подкрепят отбора си в двубоя срещу "Янтра" тази събота.

 Двата състава ще се срещнат на стадион „Христо Ботев“ в двубой от 32 кръг на първенството във Втора професионална лига. И за двата отбора мачът е от важно значение. Габровският тим все още не си е осигурил спокойствие и се намира близо до опасната зона в долната част на класирането, а "Спартак" е на втора позиция във временното подреждане, само на точка зад лидера "Етър", и се бори за промоция в елита.
Във връзка с очакваните варненски фенове, вече е създадена необходимата организация за мача. За габровската публика ще бъде отворен традиционният северен вход на стадиона. Привържениците на "Спартак" ще бъдат насочени към южния вход - откъм ДКЦ I. Вратите на стадиона ще бъдат отворени час преди началото на мача - в 13.00.
Билетите за срещата са на обичайната цена от 5 лева и вече са пуснати в продажба. Входни талони се продават в мрежата на "Евентим" и при партньорите им - бензиностанции ОМВ, книжарници "Ориндж", "Технополис" и "Български пощи". Билети ще се продават и на стадиона в деня на срещата.
Мачът ще бъде ръководен от Радослав Гидженов от град Пловдив. Ще му асистират Георги Минев и Драгомир Милев от София, а функциите на четвърти съдия ще изпълнява Кристиян Колев (Провдив). Огнян Златков (Пловдив) е назначен за делегат, а съдийски наблюдател ще бъде Ивайло Лазаров (Плевен).
"Янтра" ще бъде без Костадин Гаджалов, който е лишен от състезателни права за един мач. Двама наказани има и в състава на "Спартак" - Цветан Илиев и Янчо Андреев.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни