Благотворителна инициатива на „Идеал Стандарт-Видима: „Коледа е - нека дарим топлина"

Топ новина! Pet-r-Petrov,-direktor-na-TSNSTDMU,-poluchava-darenieto
Петър Петров, директор на ЦНСТДМУ, получава дарението
 Дни преди Коледа „Идеал Стандарт – Видима“ проведе благотворителна инициатива под надслов „Коледа е - нека дарим топлина“ за децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания и Центъра за настаняване на деца и младежи до 28 години с увреждания в Севлиево.

Обърнахме се към работниците и служителите с апела да стоплим сърцата на 23 деца, да им вдъхнем надежда, да ги дарим с топлина и да им подарим коледно настроение.
В рамките на кампанията, за изключително кратко време, събрахме 5 835 лв., с които да направим празника на тези деца топъл и красив, с богата празнична трапеза и подаръци. Компанията удвои събраната сума и с това общата стойност на дарението стана 11 670 лв. Събраните от служителите средства бяха дарени лично от Милена Богданова, директор „Човешки ресурси – Източна Европа“, на ръководителите на центровете Светослава Радева и Петър Петров в присъствието на заместник-кмета на Община Севлиево – Красимира Йорданова. Останалата сума от дарението е преведена по банков път на двете институции, която ще бъде използвана от ръководителите на центровете да подобрят средата на децата.
„Много се радвам, че 250 колеги се включиха в тази нова и спонтанна инициатива. Това ясно показва, че нашите служители споделят ценностите на компанията - да прави добро за обществото. Вярвам, че поставяме едно ново начало на благотворителност и добротворство и заедно ще намерим още много съмишленици както сред нас, така и извън компанията. Защото доброто е заразно!“, каза Милена Богданова.
Светослава Радева, директор на ЦНСТДБУ, изрази своята благодарност с думите: „Приемете нашата признателност и искрена благодарност за направеното дарение. Благодаря Ви, че сте част от истинските и достойни хора, които откликнаха на нуждите ни в труден за нас момент!“
Признателност за дарението изказа и Петър Петров, директор на ЦНСТДМУ: „Приемете най-искрените и сърдечни благодарности и целувки от всички деца и младежи с увреждания! „Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено е това, което правим за другите с любов.“
„Идеал Стандарт-Видима“ желае на всички светли коледни празници и щастлива Нова година!

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото

Следвай ни