АЕК „Етър” - с награда за атракционен туристически обект за 2014 г.

<p>На 19 ноември Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за
АЕК „Етър” - с награда за атр

На 19 ноември Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за осемнадесети път връчи своите Годишни награди за професионални постижения в областта на туризма. От 1996 г. БХРА избира най-успешните хотелиери, ресторантьори и мениджъри.


На официална церемония в „Шератон София хотел Балкан“ БХРА награди Архитектурно-етнографския комплекс „Етър“ - Габрово с грамота за атракционен туристически обект за 2014 г.
Наградата получи директорът на комплекса доц. д-р Ангел Гоев. Тази грамота е висока оценка за единствения музей на открито в България, който през 2014 г. празнува своя 50-годишен юбилей, като пазител на българските народни занаяти и традиции.
Специален гост на церемонията бе г-жа Николина Ангелкова - министър на туризма. Тя поздрави за добрата работа служителите на комплекса в името на положителния имидж на България като туристическа дестинация.
На 12 април тази година на церемонията по официалното закриване на ХI Международно изложение „Културен туризъм“, бяха обявени наградените от Националния конкурс „Read and Travel” (“Чети и пътувай“). Архитектурно-етнографски комплекс „Етър“ – Габрово бе отличен от Общинска Агенция по туризъм „Царевград Търнов“ ЕООД, със специалната награда на журито за устойчиво събитие в областта на културния туризъм с празника „Еньовден в Етъра“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото

Следвай ни