Централният защитник на "Славия" Константин Иванов ще играе за "Янтра"

Топ новина! Konstantin-Ivanov
Константин Иванов

Нови попълнения в "Янтра"

„Янтра“ привлече централния защитник Константин Иванов. 20-годишният футболист идва като преотстъпен в Габрово от мъжкия отбор на „Славия“. 189-сантиметровият бранител е юноша на „Левски“ и „Славия“. Работил е под ръководството на треньорите Светослав Колев, Петко Медведски, Георги Тодоров и Антон Кирилов. Със „сините“ има две спечелени купи на страната при подрастващите. От 2018-та е в редиците на „Славия“ и има професионален договор с „белите“. През изминалия сезон и до момента Иванов беше част от представителния отбор на клуба от Овча купел.
„Идвам с позитивни очаквания в „Янтра“. Желанието ми е да натрупам повече игрови минути в мъжкия професионален футбол и се надявам тук да имам тази възможност. Следя „Янтра“ от началото на първенството, гледах няколко мача на тима и съм приятно изненадан. В отбора има качество и нямам търпение да се запозная с новите си съотборници. Силно се надявам да допринеса за това „Янтра“ да постигне целите си“, бяха първите думи на новото попълнение в габровския състав.
Иванов може да дебютира с екипа на „Янтра“ още тази събота в двубоя от VII кръг на първенството във Втора лига срещу „Септември“ (София). Мачът е на стадион „Христо Ботев“ и ще започне в 17 часа.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни