Томислав Дончев: “Изборните резултати са въпреки всичко, българите издържаха теста за неподкупност”

„Изборните резултати са въпреки всичко, но българите издържаха теста за
Томислав Дончев: “Изборните ре
„Изборните резултати са въпреки всичко, но българите издържаха теста за неподкупност“, заяви за „100 вести“ водачът на листата на ГЕРБ за Европейски парламент Томислав Дончев.

„Искам да благодаря на жителите на общините Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново, които дадоха доверието си на ГЕРБ. Този резултат е впечатляващ и защото е въпреки всичко. Не може да забравяме какво се случи  последните месеци. Колко много омраза и черен пиар се изливаше по медиите. Колко много опити се направиха да се заблудят хората, какви обиди се отправяха... Затова този резултат няма как да не е впечатляващ. Но това трябва да се помни, да не се забравя. Затова е и моята огромна благодарност към всеки българин – борбата продължава, защото тази подкрепа задължава много“ - каза още Дончев. 
В областта той има най-висок преференциален вот от всички кандидати – 3691, 431 - за Станишев.
„Поне една голяма част от габровци ме познават, вероятно една част от гласовете са персонална подкрепа за това, което съм направил като кмет на Габрово, като министър на еврофондовете и като народен представител. Няма как да не направим връзка с това, което управлението на ГЕРБ направи и не успя да направи през миналия мандат на управление. Резултатите доказаха, че хората са оценили опитите ни да работим за България. Неправилно ще бъде да четем резултатите само политически. Трябва да ги четем обществено и граждански. Изборите бяха тест доколко обществото може да бъде измамено, купено и т. н. Българите издържаха този тест“ - коментира Дончев.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни