Таня Христова поема контрола

	„От днес лично ще контролирам всички дейности, имащи отношение към
Таня Христова поема контрола
„От днес лично ще контролирам всички дейности, имащи отношение към зимната обстановка в община Габрово - заяви в късния следобед вчера кметът Таня Христова. - Моята проверка показа, че нямаме сериозни проблеми – няма закъсали автомобили и автобуси на гр

    „От днес лично ще контролирам всички дейности, имащи отношение към зимната обстановка в община Габрово - заяви  в късния следобед вчера кметът Таня Христова. - Моята проверка показа, че нямаме сериозни проблеми – няма закъсали автомобили и автобуси на градския транспорт. Усилията на фирма „Благоустрояване“ за осигуряване на проходимост на улиците продължават. Има участъци в по-високите квартали, които са по-трудни. С особено внимание фирмата подхожда към пътните участъци, по които все още се изпълнява Водният проект“ - коментира ситуацията в първия за тази зима снежен ден Таня Христова. Тя отговори и на питане на репортер на вестника за обезопасяване на изкопите, свързани с подмяна на водопресносната и канализационна мрежа.
    „Вчера проведох повече от двучасова среща с всички фирми, които работят по Водния проект - в присъствието и на управителя на фирма „Благоустрояване“. Обсъждахме всички критични зони в града. В момента екипите на фирмите изпълнители на Водния проект са фиксирани към обезопасяване и привеждане на обектите към зимната обстановка.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни