С какво свързвате датата 9 май?

	...: „Аз я свързвам с Деня на победата над фашизма.
С какво свързвате датата 9 май
...: „Аз я свързвам с Деня на победата над фашизма. За мен това е историческо събитие, което е допринесло изключително много. Според мен е от голямо значение такива факти да се помнят дълго време“.

Ангел Ангелов: „Датата е много важна,   свързвам я с Деня на победата. Този ден е много важен от историческа точка и няма място за сравнение с Деня на Европа“.
: „И двата дни са важни и имат своето символично и историческо отношение, но аз зачитам повече Деня на Европа. Смятам, че живеем в едно модернизирано общество и е редно този ден да е от по-голямо значение за нас“.
Милчо Кузманов: „ Аз свързвам датата 9 май с Деня на Европа и с Деня на победата над фашизма. Това все пак са два различни дни, с различни значения и поводи и не мисля, че единият е по-важен от другия“.
Пенка Христова: „Свървам тази дата с Деня  на Европа и аз лично зачитам повече този ден. Има по-голямо значение днес, особено за нас, българите, които се чувстваме до известна степен горди от факта, че сме част от ЕС“.
Лазарина Василева: „Свързвам 9 май с Деня на победата. Смятам, че е редно той да е по-важен от този за Европа“.
Добрина Петрова: „Като част от по-възрастното поколение правим асоциация с Деня на победата над фашизма. Знаем повече за него и сме свикнали да го помним, за разлика от Деня на Европа“.
Радка Гатева: „9 май е Денят на победата над фашизма и за мен е важно да запомня тази дата именно с това важно събитие. Аз съм човек, който е израснал с тази мисъл и не намирам логика  Денят на Европа да е по-важен от този“.
Тони Кръстев: „Знам, че на тази дата са се посветили два различни дни, но за мен не са особено значими и следователно не се интересувам, но съм склонен да го свързвам с победата над фашизма“.
...: „Свързвам го с Деня на Европа и е по-логично да го свързвам с този ден, тъй като държавата ни е много по-осъвременена и напреднала и смятам, че тази дата ще ми напомня, че съм част от всичко това“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни