Подкрепяте ли данъка за пустеещите земи?

	Христина Колева: „Според мен данъкът за пустеещите земи е ненужен
Подкрепяте ли данъка за пустее
Христина Колева: „Според мен данъкът за пустеещите земи е ненужен разход за българина. И без това плащаме достатъчно много и при това високи данъци, това е допълнително обременяване. Поне да вдигнат заплати и пенсии, тогава никой няма да има нищо против“

Пенка Ангелова: „Аз съм против този данък. С въвеждането му властта утежнява и без това тежкото положение на много българи. Ако се вдигнат доходите, тогава може“.
Ангелов: „Аз не го подкрепям, няма смисъл в този данък. Има много хора, притежаващи земи, които са много трудни за обработване. Понякога земята просто трябва да бъде оставена така, както е, без багери да я прокопават“.
Ангел Станчев: „Аз имам 150 декара в Троянския балкан, които не обработвам. И без това данъкът ми е голям, сега само ще се увеличи още повече. А и на тези години няма да тръгна да обработвам тези земи“.
Илия Велчев: „Категорично против съм това. Правителството не работи за нас, а за себе си. Вземат прекалено много неправилни решения, които рефлектират отрицателно върху народа. Този данък ще бъде напълно излишен“.
...: „Според мен държавата взема и без това достатъчно високи данъци, така че няма смисъл те да се увеличават допълнително. Дори мисля, че би било по-добре да намалят сегашния данък“.
Стефан Бончев: „Не смятам, че е правилно данъкът за пустеещите земи да бъде по-висок. Държавата трябва да мисли начини, по които да стимулира хората да си плащат данъците, а не обратното“.
Тотка Делчева: „Не, не го подкрепям. Пенсиите и заплатите са ниски, безработицата е висока. Как нормалните хора ще имат възможност да си плащат? Данъкът е достатъчно висок и без да се увеличава“.
...: „Не знам. Направила съм така, че всичките ми земи да се обработват и не се притеснявам особено много от този данък“.
Хатидже юмерова: „Не съм много добре информирана. Моите земи се обработват, дали сме ги под наем. Все пак може би въвеждат този данък с цел да стимулират хората да обработват земята. Всички ние виждаме, че в България има много пустеещи земи и може би това е начин те да започнат да се обработват“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни