ОД МВР-Габрово: Близо 480 младежи се обучаваха на тема „Рисковете от шофирането под въздействие на а

OD-MVR-Gabrovo:-Blizo-480-mladzhi-s-obuchavaha-na-tma-Riskovt-ot-shofiranto-pod-vazdystvi-na-a
ОД МВР-Габрово: Близо 480 младежи се обучаваха на тема „Рисковете от шофирането под въздействие на а
Представители на общинския съвет по наркотични вещества, съвместно със служители от сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР – Габрово, проведоха поредица срещи за повишаване на информираността на младежите.
Представители на общинския съвет по наркотични вещества, съвместно със служители от сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР – Габрово, проведоха поредица срещи за повишаване на информираността на младежите. В рамките на часовете на класа инспектор Диян Боев от сектор „Пътна полиция“ и специалистите от Община Габрово запознаха учениците с промените в способността за разумна преценка и безопасно шофиране, до които води употребата на алкохол и различните видове психоактивни вещества, и с последиците за водачите, извършили такива нарушения. Младежите получиха компетентна информация и имаха възможност да обсъдят със специалистите всичко, което ги интересува по важната тема за влиянието на различните психоактивни вещества върху познавателните способности, уменията за реакция и за шофиране, и т.н.

Превантивната програма, целяща ограничаване на рисковото поведение на младежите, свързано с шофиране след употреба на наркотични вещества, е одобрена от Националния център по наркомании и Министерство на образованието и науката.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото
  1. Още от Закон и ред

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Препоръчано от редактора

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня