Община Габрово за пореден път се доказа като един от най-гостоприемните домакини на Kamenitza Фен Купа

<p>Регионалните полуфинали на „Kamenitza Фен Купа 2015“ се проведоха в
Община Габрово за пореден път

Регионалните полуфинали на „Kamenitza Фен Купа 2015“ се проведоха в събота и неделя в Габрово. Стимулът за участниците от Габрово и Ловеч е по-силен от всякога, тъй като регионалният първенец се класира за националните финали, а националния

данаил данов,
Pr НА ТУРНИРА

Турнирът гостува в Габрово за поредна година и, както винаги, градът на мостовете се изявява като отличен домакин. Кметът Таня Христова даде начало на дербитата и пожела успех на „приятелите от квартала“.
Местната управа се включи в турнира и като редовен участник със своя тим „Община Габрово“. По време на предварителните квалификации кметският отбор измъкна оспорвана победа с 4:3 срещу „Елит тийм“ и се класира за полуфиналите. Впоследствие жребият отреди на общинарите да са в група „Б” заедно със „Стеф“, „Хамелеон“ и „ВМВ“.
„Каталунците-Кирчево“ спечелиха за трета поредна година
Регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа за Ловеч и Габрово. Втори в класирането останаха момчетата от „ВАС Етъра 2“ (Габрово), които загубиха след дузпи с 6:7 най-драматичната финална среща от началото на сезона.
Първото полувреме на кулминационния двубой завърши при резултат 1:1. Темпото беше толкова високо, че топката изобщо не се задържаше в центъра на терена. Контраатаките летяха ту към едната, ту към другата врата, но нито един от тимовете не успя да доминира. Втората част премина без отбелязан гол и се стигна до дузпи. Финалистите си размениха по 4 поредни гола. Последваха ги по два инфарктни пропуска, като първите бяха дело на вратарски героизъм, а вторите – греди. След това „Каталунците“ се разписаха още два пъти, а ВАС Етъра 2“ допуснаха фатална грешка и остана втори.
„Каталунците-Кирчево“ спретнаха голям фурор и срещу многократните регионални призьори „Шести участък“(Габрово) по време на 1/4- финалите.

 Още подробности на ст 8 в брой 158

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни