Областният управител Невена Петкова и Мария Пенева посетиха Националната гимназия за приложни изкуства в Трявна

<p>Областният управител Невена Петкова и нейният заместник с ресор социални
Областният управител Невена Петкова и Мария Пенева посетиха Националната гимназия за приложни изкуства в Трявна

Областният управител Невена Петкова и нейният заместник с ресор социални дейности, култура, младежки дейности Мария Пенева посетиха Националната гимназия за приложни изкуства в Трявна по покана на директора Орфей Миндов. По време на срещата Миндов разк

Областният и заместник областният управител посетиха различни часове и имаха възможност да наблюдава как работят учениците. Директорът на гимназията сподели и предизвикателствата, с които трябва да се справя, както и представи свои идейни проекти. Един от тях включва изнесен магазин, където всеки, който има желание, да може да посети и да си закупи от изработените от учениците изделия. Невена Петкова пое ангажимент да проучи възможността за реализирането на този проект. Тя е категорична, че трябва да се намери начин за изграждане и на спортна площадка за учениците, които към момента нямат никакви подходящи условия за провеждане на учебните часове по физическо възпитание.
„Неслучайно се инвестират толкова средства в образователна инфраструктура, за да може децата да имат подходящи условия както за учене, така за спорт и отдих“ – заяви областният управител и обеща да съдейства в рамките на своите правомощия.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни