Николай Сираков сдаде поста председател на ОбС на Лена Георгиева

	Николай Сираков, който бе назначен за областен управител, сдаде поста
Николай Сираков сдаде поста пр
Николай Сираков, който бе назначен за областен управител, сдаде поста на председател на габровския Общински съвет на Лена Георгиева от групата на ПП ГЕРБ. Това стана по време на вчерашното редовно заседание на ОбС в Габрово.

И тъй като той все още не е получил документите си за назначение, но и не е общински съветник, Сираков благодари на колегите си за съвместната работа, пожела им успех и седна на местата, определени за граждани.
Общинският съвет се оказа в ситуация, че няма кой да води заседанието, защото досегашният зам.-председател Добромир Проданов вече е депутат,. За временно изпълняващ тази длъжност беше избран Димитър Михайлов от ГЕРБ.
За председателското място бяха предложени Лена Георгиева от ГЕРБ и арх. Иван Николов от БСП. След провеждането на тайно гласуване с 23 гласа „за“ за председател на ОбС беше избрана Лена Георгиева. Тя благодари за доверието и заяви очакването си за консенсусна работа.
От 17 години Лена Георгиева работи в Дирекция „Бюро по труда“ - Габрово като началник отдел „Активна политика на пазара на труда“. Висшето си образование завършва в Технически университет-Габрово - квалификация „машинен инженер“. Придобива и четвърта квалификационна степен „мениджър“ по специалността „Мениджмънт и предприемачество“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни