Мариян Кирилов получи наградата „Златната котка”

Впечатляващият с уменията си маг Мариян Кирилов получи голямата награда
Мариян Кирилов получи наградат
Впечатляващият с уменията си маг Мариян Кирилов получи голямата награда – статуетката „Златната котка“, в третото издание на Магичната среща, която се проведе в събота и неделя в Габрово.

Лично кметът на Габрово Таня Христова му връчи статуетката на галаспектакъла в неделя вечерта и изведе на сцената за пореден поклон пред публиката най-малката участничка във фокусите – тригодишната Янка. Невръстната дъщеричка на габровския фокусник Дани Меджикс – главен организатор на събитието заедно със своя партньор мистър Джим и габровската Община, показа, че „крушката не пада по-далече от дървото“ и направи фокуси с изкуствени цветя. Облечена като ангелче, само с появата си в началото на галаспектакъла тя спечели аплодисментите на публиката.
Наградата за най-млади участници в надпреварата за магове заслужиха 12-годишните момче и момиче от дуо „Силван“. Първа награда на организаторите на срещата от „Куик хендс проджект“ - Дани Меджикс и мистър Джим, заслужи Арсен. Носителят на „Златната котка“ от миналата година – Вердини от Румъния, бе отличен с наградата на журито, а участник в шоуто от Турция спечели приз за най-атрактивна външност.
Разбира се, най-впечатляващите изпълнения в галаспектакъла бяха на световноизвестната шведска легенда Ленарт Грийн – двукратен носител на най-престижния приз от Международната федерация на магичните общества. Магьосникът показа невероятни умения да разпознава объркани карти не само с лепенки на очите, а дори с омотана в домакинско фолио глава. Публиката, която беше въвлечена за участие в номерата на фокусниците, беше изненадана от специалното участие на Устата, както и от невероятно светлинно шоу. Много настроение с чувството си за хумор отново поднесоха домакините на Магичната среща Дани Маджикс и мистър Джим, а световният шампион по сценична магия Топас от Германия показа, че на карти може дори да се свири рок.
Галаспектакълът продължи почти три часа, а публиката не бързаше да се разотива и искаше още. За финал на сцената излязоха отново участниците в шоуто, а организаторите обещаха магичните срещи в Габрово да продължават и в следващите години.
 
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни