Ивелина Йосифова: “Представянето ни на тези избори е повече от добро, но ни очаква още много работа”

„Представянето на коалиция „България без цензура“, ЗНС, ВМРО и движение
Ивелина Йосифова: “Представяне
„Представянето на коалиция „България без цензура“, ЗНС, ВМРО и движение „Гергьовден“ е повече от добро, но тепърва ни очаква още много работа.“ Това заяви вчера за „100 вести“ лидерът на габровската областна организация на „България без цензура“ и кандида

За доброто представяне на коалицията тя отреди достойно място на коалиционните партньори на ББЦ в лицето на ВМРО, ЗНС и движение „Герьовден“.
„Те са стари партии и благодарение на техния опит и знания ние успяхме само за 3 месеца да направим една добра предизборна кампания и да постигнем този успех на изборите за Европейски парламент, но оттук нататък ни предстои още много работа, за да докажем, че ние сме стабилна политическа партия.
Партия, която има сериозни намерения да участва в управлението на страната за по-доброто й бъдеще“ - заяви Йосифова. 
Тя определи като първа задача на „България без цензура“ свалянето на правителството на Пламен Орешарски и подготовката на предсрочни избори още през есента. 
„Един от изводите, който може да направим от резултатите на изборите на 25 май, е нуждата от предсрочни избори. И то още през есента. И както каза г-н Бареков на пресконференцията в изборната нощ, ние от „България без цензура“ сме готови на разговори с всички партии, които споделят нашите възгледи“ - заяви Ивелина Йосифова. 
Тя благодари на всички избиратели от Габровска област, които на 25 май са си направили труда да гласуват и най-вече на тези, които са дали своя глас за коалиция „ББЦ, ВМРО, ЗНС и движение „Гегьовден“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни