Георги Маринов: „РИО-Габрово подкрепя всички политики за развитие на спорта в Габрово“

	„Регионалният инспекторат по образованието подкрепя всички политики по отношение на
Георги Маринов: „РИО-Габрово п
„Регионалният инспекторат по образованието подкрепя всички политики по отношение на развитието на спорта и възможността децата в учебното и в свободното си време да ползват добра материално-техническа база.“ Така коментира началникът на РИО на МОН в Габр

„Искам да изкажа благодарността си за това, че училищата имаха възможността да получат новите баскетболни съоръжения чрез г-н Стефан Петров и БК „Чардафон – Орловец“. 
Това беше един подход на сътрудничество, който започна още преди няколко години с училищата на територията на Габрово, и мисля, че резултатите от него се виждат. 
Тези съоръжения са в полза на учениците и децата. Училищните ръководства могат само да бъдат благодарни за това“ - допълни Георги Маринов.
Той припомни, че през миналата година, благодарение на съвместната работа между ръководствата на училищата и треньорите от спортните клубове, Спортната зала няколко пъти беше пълна с деца, а физкултурните салони на учебните заведения се използват интензивно. 
„През миналата учебна година имахме много празници на спорта в Габрово и пожелавам през тази също да се радваме на подобни събития, защото е важно развитието на физическата дееспособност на децата. Те трябва да знаят, че има кой да ги подкрепи, когато проявяват и лична инициатива“ - каза началникът на РИО-Габрово.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни