Довечера габровци срещат 2015-та пред Спортната зала с X Factor, севлиевци - с 1700 фойерверки на площад „Свобода”

<p>Тревненският кмет кани тревненци на площад „Капитан Дядо Никола“, а
Довечера габровци срещат 2015-

Тревненският кмет кани тревненци на площад „Капитан Дядо Никола“, а дряновци ще бъдат на Ларгото.Весели празници, габровци, севливеци, тревнениц, дряновци - тук и по света! Нека бъдем заедно и догодина! Първият брой на "100 вести" в Новата

Ръководството на Община Габрово покани граждани и гости пред Спортна зала „Орловец“ с начален час на общоградското празненство 22,45 часа. За празничното настроение ще се погрижат звездите на X Factor 2014 – Пламен и Иво, Невена и Траян, а също така и музикантите от оркестър „Габрово”. По традиция навръх Нова година празнуващите ще тропнат български хора.
Вечерта ще завърши с празнични илюминации.
Общински пътнически транспорт ще осигури автобус по направление Русевци – Автогара – ДХС – Инструмент с часове на тръгване от Русевци – 22,15 и 23,30 и с часове на тръгване от Инструмент – 22,45 и 23,50. Връщането обаче всеки сам ще си организира.
В Севлиево празникът ще е на площад „Свобода“ и ще започне в 23,30 часа. В Новогодишната нощ ще се вият традиционни български хора и ще се леят песни, а след празничната кулминация, в 00,15 часа, към небето над Севлиево ще полетят 1700 изстрела с празнични салюти. Организаторите обещават грандиозни златни корони, пищни светлинни водопади и различни букети. При добра видимост, севлиевци ще могат да наблюдават атрактивното фойерверк шоу от всяка точка на града.
В Трявна общоградското новогодишното празненство на открито ще започне в 23 часа. Ръководството на Общината е поканило жителите и многобройните си гости на площад „Капитан дядо Никола“. В Дряново няма официално бявен общоградски новогодишен празник, но желаещите могат да се съберат на Ларгото, както са го правили и други години.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото

Следвай ни