ДК на БФС санкционира ОФК Янтра за бомбички и димки

Klub-t-se-razmina-samo-s-250-leva-globa-zaradi-plamennite-si-priv-rzhenitsi
Клубът се размина само с 250 лева глоба заради пламенните си привърженици
Имуществена санкция в размер на 325 лева наложи Дисциплинарната комисия на БФС на ОФК „Янтра“ след двубоя от 21-я кръг на първенството във Втора професионална лига срещу „Септември“ (Симитли), спечелен от габровския тим с 2:0.

 Клубът е глобен с 250 лева за възпламенени от привържениците на отбора бомбички в сектор, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Б от Дисциплинарния правилник за сезон 2012/2022. Още 75 лева към общата санкция са за нерегламентирано използване на димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП.
С лишаване от състезателни права за една среща и глоба от 75 лева е наказан Мартин Ангелов, който получи червен картон в двубоя със „Септември“. Така бранителят ще пропусне предстоящия последен мач на отбора преди зимната пауза срещу „Марек“ в Дупница. Дупничани също имат наказани и то цели трима футболисти. Срещата с „Янтра“ ще пропуснат Димитър Владимиров, Иван Калайджийски и Кристиян Любенов.
Междувременно стана ясно името и на съдийската бригада, която ще ръководи срещата на стадион „Бончук“ в събота. За главен арбитър е назначен Стефан Гурков от Сливен, ще му асистират Ивелин Рашев (Стара Загора) и Костадин Керацов (Стара Загора). Ролята на четвърти рефер ще изпълнява Иван Иванов (София), а съдийски наблюдател ще бъде Николай Нанев (София).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни