„Чардафон 1919“ поведе в областното първенство при мъжете, Христо Кирилов влезе в игра

Chardafon-19199-povеdе-v-oblastnoto-parvеnstvo-pri-mazhеtе,-Hristo-Kirilov-vlеzе-v-igra
Chardafon-2019.jpg
Отборът на „Чардафон 1919“ постигна победа като гост с 3:2 над „Балкан“ (Плачковци) в среща от четвъртия кръг на първенството в Областната група по футбол и поведе във временното класиране.

Христо Кирилов излезе в стартовия състав на „Чардафон 1919“ близо 10 години след като преустанови активната си футболна кариера и надъха младите си съотборници за успех на терена в Плачковци. Димитър Недялков реализира два гола, а един добави Мартин Костадинов. Това беше трета победа за „Чардафон 1919“ в „А“ ОФГ. Преди това тимът надигра с 3:0 „Видима“ (Душево) и с 2:1 „Стрела “ (Шумата), а в първия кръг отстъпи с 0:9 на „Дан Колов“ (Сенник).

По-рано през седмицата юношите старша възраст на „Чардафон 1919“ постигнаха победа и в първенството на зона „Велико Търново“ - първа за тях от началото на сезона. Габровският тим се наложи с категоричното 8:0 над състава на „Севлиево“. Хеттрик реализира Кристиян Николаев, два гола добави Милен Христов, а по веднъж във вратата на „Севлиево“ се разписаха Павлос Папас, Димитър Недялков и Александър Баев.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни