Бой на габровско кръстовище, млад мъж нападна 64-годишен

	Тревненец, на 64 години, е бил удрян с юмруци на
Бой на габровско кръстовище, млад мъж нападна 64-годишен
Тревненец, на 64 години, е бил удрян с юмруци на габровско кръстовище, съобщиха вчера от полицията. Инцидентът станал малко преди обяд на 17 май т. г. на бул. „Столетов“ в Габрово, в района на кръстовище, регулирано със светофарна уредба. 64-годишни

РУЖА ЛЮБЕНОВА

Тревненец, на 64 години, е бил удрян с юмруци на габровско кръстовище, съобщиха вчера от полицията.

Инцидентът станал малко преди обяд на 17 май т. г. на бул. „Столетов“ в Габрово, в района на кръстовище, регулирано със светофарна уредба. 64-годишният тревневец спрял с автомобила си на светофара, за да изчака зелена светлина. Зад него спрял друг автомобил, чийто водач излязъл и отишъл до автомобила на по-възрастния мъж, отворил вратата и му нанесъл удари по лицето и тялото.

Пострадалият тревненец бил прегледан и настанен за наблюдение в МБАЛ „д-р Тота Венкова“ в Габрово.

От полицията допълниха, че нападателят бил издирен малко по- късно, след незабавни действия. Оказал се 24-годишен мъж от Габрово. По първоначални данни, повод за инцидента бил лек удар между двата автомобила с нанесени незначителни материални щети. Случаят бил изяснен и е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 12 от Наказателния кодекс. Този текст наказва виновните в причиняване на телесни повреди по по хулигански, расистки или ксенофобски подбуди.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Държавност

Към началото

Следвай ни