„Янтра Габрово” направи нова грешна стъпка - 1:1 с „Левски 2007”

Топ новина! <p>Нова грешна стъпка направи отборът на „Янтра Габрово“. В среща
„Янтра Габрово” направи нова г

Нова грешна стъпка направи отборът на „Янтра Габрово“. В среща от 26-я кръг на първенството воденият от Емил Георгиев габровски тим не успя да победи като домакин един от преките си конкуренти в битката за оставане в групата - „Левски

Макар и видимо доста притеснени и сковани, домакините приложиха натиск през първото полувреме и пропиляха няколко добри възможности за гол. Едва 3 минути преди почивката съставът на „Янтра“ успя да разпечата вратата на „Левски 2007“, а попадението беше на сметката на Ивайло Христов - негово седмо за сезона. През втората част обаче домакините не играха добре. Вместо да натиснат съперника в търсене на втори гол, с който да си гарантират трите точки, габровските футболисти се върнаха по-назад, а Емил Георгиев промени схемата и пусна втори дефанзивен халф. И както често се случва, това беше наказано. В 80-та минута, след неразбирателство между Ивайло Илиев и вратаря Димитър Пантев, нападателят на гостите Сергей Стефанов получи подарък и се възползва от него по най-добрия начин, възстановявайки равенството.
След този кръг „Янтра Габрово“ остава на 13-то място в подреждането с актив от 20 точки, с една по-малко от „Левски 2007“ и на две пред 14-я - „Ком“ (Берковица). В неделя габровският тим ще гостува на един от претендентите за първото място - „Локомотив“ (Горна Оряховица).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни