В къща или апартамент е по-добре да се живее?

	Богдан Колев: „В къща е по-удобно да се живее. Къщата
В къща или апартамент е по-доб
Богдан Колев: „В къща е по-удобно да се живее. Къщата и апартаментът изискват горе-долу еднакви грижи, затова се отделят идентични средства. Имотите в България не са на особено достъпни цени за обикновения българин, но с повече усилия пари може да се спе

...: „На мен къщата ми предоставя нужната свобода. За сина ми апартаментът е по-комфортен и удобен. Зависи от средствата, с които човек разполага, а и от това дали ще има достатъчно време, което да отдели на поддръжката на една къща“.
Мара Симеонова: „Лично за мен къщата е по-удобният вариант, защото тя предоставя повече свобода. И къщата, и апартаментът изискват големи грижи, така че къде ще предпочете човек да живее, зависи от нагласата. За жалост, цените на имотите в България не са по джоба на българина“.
Митко Женилов: „В къща е по-удобно да се живее заради множеството преимущества. Първо, имаш спокойствие, защото около, под и над теб няма съседи. Имаш градинка, в която можеш да проявиш градинарските си умения. Но  заплатите ни са ниски, цените на имотите са непосилни“.
Димитър Матев: „Аз живея в апартамент, така ми е удобно. Къщата предоставя по-голяма свобода, но изисква и повече грижи, а не всеки може да си го позволи. Лошото на живеенето в апартамент е, че не винаги улучваш разбрани съседи.
...: „Живея в апартамент и ми е комфортно. Съседите са много дружелюбни, помагаме си. Къщата не е по джоба на всеки“.
Серьожа Илиев: „Къщата е много по-добро място за живеене. Разходите за поддръжка  са повече, но там имаш спокойствието и възможност да твориш. Ако бяхме с европейски заплати, щяхме да си позволим къща“.
Пламен Димитров: „По-младите предпочитат апартаментите по-лесни са за поддръжка. След 45-та година предпочитанията са насочени към къщата, защото свободното време е повече, а и се появява нуждата от спокойствие“.
Радослав Ковачев: „Апартаментът е по-комфортен за живеене, защото не изисква почти никакви грижи. Докато за една къща се изискват страшно много средства“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни