Таня Христова: „Забавлявайте се и слушайте Владо!“

Топ новина! <p>Вече по традиция, Офелия Кънева, председател на Държавната агенция за
Таня Христова: „Забавлявайте се и слушайте Владо!“

Вече по традиция, Офелия Кънева, председател на Държавната агенция за закрила на детето, откри вчера втория поред Международен баскетболен камп, най-мащабното събитие в този спорт, организирано в България.

Офелия Кънева откри IBC 2017 - най-мащабното баскетболно събитие в България

Вече по традиция, Офелия Кънева, председател на Държавната агенция за закрила на детето, откри тази втория поред Международен баскетболен камп, най-мащабното събитие в този спорт, организирано в България. Стартът на мероприятието, събрало 332-ма участника, 40 треньори, специалисти и доброволци, съорганизатори, родители и просто фенове на играта, бе даден точно в 17:45 в зала „Орловец“. „Вие можете да бъдете изключителен пример за шампионство - за себе си, за приятелите си, за възрастните, които трябва да се научат да взимат пример от Вас. Пожелавам Ви много победи, пожелавам Ви много уроци, пожелавам Ви истинска промяна в живота, която да носи името на Габрово, името на Международния баскетболен камп, който без Вас нямаше да бъде център на света“ - каза г-жа Кънева, след който демонстрира майсторски пас от гърди с две ръце към главния инициатор – Владимир Искров, с което сложи начало и на тренировъчната работа.
Кметът на града Таня Христова, очевидно съхранила емоцията от миналата година, този път не предложи заместнически пост на организатора на кампа, но посъветва участниците: „Забавлявайте се, но слушайте това, което ви казва Владо Искров! От опит знам, че той изобщо не греши!“

Всичко за кампа - в броя от понеделник - 10.07.2017 г., на "100 вести". Много снимки в галерия IBC 2017 на сайта на вестника.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни