Таня Христова: “Габрово ще бъде готов да посрещне зимата, каквото и да струва това на изпълнителите на Водния проект”

DSCN0975-6773.JPG
Таня Христова: “Габрово ще бъд

    Габрово ще бъде готов да посрещне зимата, каквото и да струва това на изпълнителите на Водния проект. Това заяви кметът Таня Христова. Преди началото на учебната година тя беше казала, че ще настоява фирмите, които работят по линейната част на Водния проект, да се съсредоточат към възстановяване на уличните платна за подготовка на зимата. В някои райони на града те наистина са възстановени на определено ниво, но на други – не. На някои места улиците се разкопават наново. Факт, който освен че създава трудности за придвижването на габровци, ги притеснява и за предстоящите зимни месеци.
    „Да! Няма какво да крия - състоянието на улиците и на мен не ми харесва към днешна дата. Именно заради това  ежедневно, лично се занимавам с проблемните изпълнители, които забавят възстановителните работи“ - заяви кметът. Тя обясни, че в голяма част от участъците в Централната градска част работят и тримата изпълнители, които трябва да свършат своята работа, за да се пристъпи към възстановяване на уличните платна.
    „Това, което съм обещала през лятото и към края на лятото, че града ще бъде готов да посрещне зимата, продължавам да твърдя, че ще се случи – каквото и да струва на изпълнителите на Водния проект. Ако трябва, ще работят денонощно“ - категорична е Таня Христова, позовавайки се и на прогнозата за месец ноември, която обещавала да е благоприятна за строителни дейности. Вероятно техническите ръководители на фирмите изпълнители са се оправдавали, че нямат работници или при проверки е било констатирано, че такива не работят на определените участъци, за да каже Таня Христова, че не приема никакви причини за това.   

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни