Ще се включите ли в почистването?

	Стоил Темов: „Аз се грижа за чистотата на квартала постоянно.
Ще се включите ли в почистване
Стоил Темов: „Аз се грижа за чистотата на квартала постоянно. Не само по време на кампания като „Да изчистим България за един ден“, а всеки ден. Това ми доставя удовлетворение и удоволствие, а освен това така се чувствам полезен“.

...: „За жалост нямам времето и възможността да се включа в кампанията. Лошото е, че българите не сме научени да опазваме природата. Още от възпитанието се започва. Не трябва да хвърляме боклук където ни падне“.
Димитрина Илиева: „Разбира се, ще се включа. Смятам, че постоянно трябва да се чисти и боклукът трябва да се хвърля в коша. Селата са по-чисти, защото там хората спазват някакъв ред“.
Христина Иванова: „Понеже аз работя в детска градина, вече успяхме да почистим района. Лошо е, че българинът не е научен да пази. Наоколо е пълно с боклук, който няма как да бъде изчистен за един ден“.
...: „Искам да се включа в кампанията, но нямам информация за това къде и кога ще се чисти. Мисля, че българите трябва да чистим всеки ден, не само един път в годината. Трябва да се научим, че мястото на отпадъците не е в реката, а в контейнера“.
...: „Ще се включа в кампанията. Районът, в който ще чистя, е квартал Младост. Жалко е, че българите сме недисциплинирани и не хвърляме боклука където трябва. Затова вместо природни красоти наблюдаваме малки незаконни сметища“.
Веселин Димов: „Аз съм на състезание в Шумен, иначе с удоволствие бих се включил. Мисля, че българите се стараем да опазваме природата си, инициативи като тази го показват. Ако се хванем всички, може би ще успеем да почистим България за един ден“.
Николай Пантев: „Аз се включвам винаги в почистването на междублоковите пространства. Тъжно е колко са незаинтересовани хората и как хвърлят отпадъци навсякъде. Няма как да искаме да е чисто, а същевременно да не полагаме никакви усилия“.
Евгени Христов: „Аз ще чистя в района на жп гарата. Там боклукът е много, тревата е много висока и всякакви гадинки се завъждат, като по този начин се създава опасност за преминаващите оттам. Българите трябва да се научим, че ако не си хвърляме безразборно боклука, няма да се налага да чистим после“.
Янко Арнаудов: „Ще се включа в кампанията. Понеже няма да бъда в Габрово, ще почиствам в района на плажа в Бургас. Хората трябва да започнат да се усещат, че колкото повече боклук се хвърля безразборно, толкова повече труд ще трябва да се хвърли за почистването му“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни