Проф. Райчо Иларионов към абсолвентите от Випуск 2016 на Технически университет - Габрово:

<p>Сега е шансът на младите - бизнесът ви чака, защото
Проф. Райчо Иларионов към абсо

Сега е шансът на младите - бизнесът ви чака, защото средната възраст на кадрите му е 50

    „Колеги, в момента има възможности за реализация – обърна се ректорът проф. Иларионов към абсолвентите от Випуск 2016 на Техническия университет. - Бизнесът в момента се разпуква напук на тази икономическа криза, бизнесът тръгва и се развива. В момента кадрите на бизнеса са със среден възрастов състав 50 години. Има голяма нужда от млади специалисти навсякъде.
    Нещо повече – аз мисля, че бизнесът вече е узрял за това, да плаща добри заплати на нашите специалисти. Съвременното производство е много различно. В него има интелект, цифрово-програмно управление, компютърни системи. За това ниво на интелигентен труд вярвам, че вие сте подготвени и ще намерите своята реализация. Бъдете упорити и не се продавайте за малко пари. Търсете си интересите.
    Къде е ключът на успеха? Труд, дисциплина и знания, съпроводени с умения... Спазвайте тези три неща и успехът ви ще бъде налице. Промишлеността ви ча

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Образование

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня