Оправдаха ли очакванията Ви изборните резултати?

	...: „Не бих казала. Според мен има още какво да
Оправдаха ли очакванията Ви из
...: „Не бих казала. Според мен има още какво да се желае. В интерес на истината, имах много по-различни очаквания и прогнози, но това е решението на народа и трябва да се примирим“.

...: „Не, не оправдаха очакванията ми изборните резултати. Смея да твърдя, че дори не съм изненадан от случилото се. Все пак се възползвах от правото си на глас, както всеки българин“.
Валентина Минчева: „Принципно аз не гласувам, тъй като съм руска гражданка, но все пак съм наясно със събитията по отношение на политиката. Лично аз съм доста изненадана и очаквах съвсем различно нещо, но така са преценили хората, че ще е най-добре за тях“.
...: „Не, не мисля. Изборите бяха много важни, но за съжаление, усещам, че положението в страната ни ще е все същото, дори по-зле. Жалко, че народът ще страда и че е потърпевш от цялата ситуация“.
Трифон Лозанов: „Да, може да се каже. Аз дадох своя глас и не съм разочарован, нито съжалявам за това. Ние, хората, избрахме този начин и сега е редно да сме доволни“.Божана Павлова: „Изборните резултати определено оправдаха очакванията ми. Като загрижена за бъдещето българка аз пуснах своя глас в изборния ден и смятам, че съм направила правилния избор“.
...: „За мен лично нямаше особен смисъл от тези избори. Искаме промяна, а в крайна сметка все същите партии обират лаврите. Хората са несигурни в избора си и това си пролича в резултатите“.
...: „Много се радвам на изборните резултати, смело мога да кажа, че очакванията ми се оправдаха на 100 процента. Смятам, че съм направил правилния избор за това за кого да гласувам“.
...: „Честно казано, не съм се интересувал от изборните резултати. Навремето бях навътре в политиката, но много бяха тези, които ограбиха родината ни. Затова сега не следя изборите и не гласувам“.
Лазар Ангелов: „Изборните резултати малко ме изненадаха, честно казано. Народът е объркан и това си пролича в гласуването му. Всички искат промяна, но никой не прави нищо, за да стане тя реалност“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни