Община Трявна получи награда за най-професионален туристически сайт

Община Трявна получи наградата за най-професионално направен туристически сайт за
Община Трявна получи награда з
Община Трявна получи наградата за най-професионално направен туристически сайт за 2013 година по време на Международното изложение „Културен туризъм“ във В. Търново, информираха от общинската администрация.

В конкурса „Чети и пътувай“ уеб страницата www.tryavna-museum.eu беше отличена с грамотa и оригинален плакет, изобразяващ портата на крепостта Царевец, на художника Вихра Огнянова. На изложението в старата столица се представиха 11 държави и 67 общини от страната.
Сайтът www.tryavna-museum.eu е разработен по проект „Трявна – градът, в който се ражда красота“. Страницата събира на едно място богата и полезна информация за историята на Трявна и традиционните за града занаяти, развивани през годините, за действащите музейни обекти, природните забележителности, местата за отдих и развлечение и други. Тази информация е представена на български, английски, френски, немски и руски език и е подкрепена с богат снимков материал.  Всеки посетител на сайта ще открие и възможността за виртуална разходка и разглеждане на музейните експонати, представени в съответния туристически обект от монитора на своя компютър или мобилно устройство. Разработена е онлайн възможност за покупка на билети, както и обновен културен афиш, чрез който заинтересованите могат да се запознаят с предстоящите събития от културния календар на Община Трявна.
Не на последно място, всеки заинтересован може да потърси и открие допълнителна информация като се свърже с Туристическия информационен център и Специализирания музей за резбарско и зографско изкуство в Трявна на посочените телефонни номера и адреси.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни