Лилия Ташева оглави Младежката организация на СДС Габрово

Лилия Ташева  оглави младежката организция на СДС в Габрово,
Лилия Ташева оглави Младежката
Лилия Ташева оглави младежката организция на СДС в Габрово, съобщи председателят на ОбС на СДС Веселин Данчев. Изборът е направен на проведеното в края на седмицата общинско събрание, на което са присъствали областният председател на партията Антоан Згри

По време на форума е била въстановена Младежката организцията на СДС - Габрово, след като нейното предишно ръководство вече е част от ПП „Синьо единство“. Събранието е избрало за председател на МСДС Лилия Ташева, за зам.-председател - Ивайло Христов и за секретар - Ивелин Братованов.
Възстановяването на младежката организация на СДС е едно от постиженията на общинската организация и в частност на нейния председател Веселин Дончев. „За времето от избирането ми за председател на общинската организация не измина много време. Но за този кратък период свършихме доста работа. Участвахме в сформирането на Реформаторския блок. Имахме много срещи с членове и симпатизанти на партията. Вече мога спокойно да кажа, че общинската организация на СДС е възстановена и сплотена” – заяви общинският председател на СДС в Габрово Веселин Данчев.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни