Кой е най-големият разход в семейния Ви бюджет?

	Карамфила Грудова: „Мисля, че разходите по закупуването на хранителни продукти
Кой е най-големият разход в се
Карамфила Грудова: „Мисля, че разходите по закупуването на хранителни продукти са най-много. Заедно с мъжа ми се опитваме да спестяваме, като отглеждаме зеленчуци и плодове, но за съжаление, няма значимо подобрение“.

Румяна Янева: „На първо място, като най-голям разход е токът. Особено през зимата изпитвам големи затруднения в това да плащам разходите си. Пенсионерка съм отдавна, но определено пенсията, която взимам, не ми е достатъчна“.
Григор: „Храната е моят най-голям разход. Опитвам се да се справя, въпреки скромната пенсия, но с това поскъпване на хранителните продукти съм изправен пред големи трудности“.
...: „Всяко нещо, което си позволиш финансово, е разход. Сметките може би представляват най-голям проблем в днешно време. Трудно е за възрастните хора като мен да се справяме, но се опитваме на намерим баланс“.
Севда Тачева: „Имам неизплатен дълг, чиято стойност е доста голяма и в момента се опитвам да го погася. Много голяма част от парите, с които разполагам, заминават в изплащането му“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни