Кметът на Севлиево: Водният проект върви в график

	Водният проект върви в график, но аз имам сериозни притеснения
Кметът на Севлиево: Водният пр
Водният проект върви в график, но аз имам сериозни притеснения за водоснабдяването на общината и през това лято. Това сподели за „100 вести“ кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов. И в община Севлиево се реализира Воден проект за рехабилитация и разши

    Водният проект върви в график, но аз имам сериозни притеснения за водоснабдяването на общината и през това лято. Това сподели за „100 вести“ кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.
    И в община Севлиево се реализира Воден проект за рехабилитация и разширение на водопроводна и канализационна мрежа на града.
    Стойността е 18 890 193 лв., от които 14 606 582 лв. от Кохезионния фонд на ЕI и 3 651 645 национално съфинансиране от държавния бюджет. Делът на Община Севлиево в инвестицията е 631 965 лв.
    Основната цел на проекта е да се намали несъответствието по отношение на дела от населението, включено към канализационната система, чрез реконструкция и доизграждане на канализационна и водопроводна мрежа в града – представи целите на проекта Калина Георгиева, ръководител на този проект.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни