Как могат заплатите да станат европейски?

	Иван Константинов: „Заплатите в България няма как да станат европейски,
Как могат заплатите да станат
Иван Константинов: „Заплатите в България няма как да станат европейски, защото в последните 24 години успяхме да затрием промишлеността си. Остана само леката промишленост, а преди се произвеждаха оръжия, безработицата беше много ниска. За всички имаше р

Георги Георгиев: „Макар че сме в Европа, заплатите ни са доста далеч от тези в другите държави. За жалост, ще трябва да мине доста време, от порядъка на половин век, за да се окопити съсипаната ни промишленост и да се даде шанс на заплатите да растат“.
...: „Заплатите в България могат да станат европейски, но няма как да стане веднага. Особено при условие, че работещите в парламента гледат повече личното облагане. Когато те се променят, и заплатите ще пораснат“.
...: „За жалост, заплатите няма да станат европейски. В условията, в които живеем и като сложим и факта, че няма работни места, просто няма как. Затова перспективните хора или работят на добре заплатени позиции, или отиват в чужбина“.
...: „Аз лично не вярвам, че заплатите в България могат да достигнат размерите на тези в Белгия примерно. 
...: „Няма как заплатите да станат европейски.Но българите повече гледаме в чуждата паница, без да се стремим да напълним нашата. За да се вдигнат заплатите, трябват действия, не приказки“.
Валентина Драганова: „Ако се вливат повече пари от европейски фирми, ако се подобри икономиката, също така да се увеличи износа и можем да достигнем европейските заплати. Нужно е разширяване на икономиката, за да може да се отворят нови работни места“.
Иван Бечев: „Заплатите могат да станат европейски, само ако започнем да работим като европейците. В никой случай не могат да станат по-високи, ако правителството взема заеми и ги вдига символично, за да се задържи на власт, което е практика у нас“.
...: „Едва ли заплатите ни ще достигнат европейските. Икономиката ни не е от стабилните, пазарът ни е малък, вносът е по-голям от износа. Ако се привлекат инвеститори и се отворят нови работни места, може нещата да се променят“.
Марийка Лазарова: „На този етап със сигурност не могат да стигнат европейското ниво. Още повече, че корупцията по високите етажи на властта придобива все по-големи размери и всеки гледа да се облагодетелства“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни