Къде бихте чистили в Габрово по инициативата „Да изчистим България за един ден”?

Татяна Кънева: „Учителка съм в детска градина и организирам децата
Къде бихте чистили в Габрово п
Татяна Кънева: „Учителка съм в детска градина и организирам децата да почистват двора всяка година. Отделно със съседите имаме традиция да се събираме и да почистваме междублоковото пространство“.

Иванка Лалева: „Аз живея до хотел „Балкан“, там отсядат много гости на града, а местността около него е пълна с храсти, треви и боклуци. Там се завъждат и змии, в бъдеще могат да станат големи беди, така че ако получа помощ, ще се постарая да вкарам нещата в ред“.
...: „За мен пролетното почистване трябва да започне първо от парламента. Нека да изчистим гнилото там, а след това с общи усилия да се погрижим за българската природа и да започнем да я пазим“.
...: „Аз бих се насочила към детските площадки. Там проблемът е голям, защото малките деца пипат и слагат в устата си всичко, което видят. Така по невнимание може да бъде погълнат фас от цигара или някакъв друг боклук“.
Тотка Новакова: „Обикновено чистя около блока, защото там е страшно замърсено, благодарение на недобросъвестните граждани. Отделно покрай водния цикъл улиците са страшно прашни и положението е критично“.
Христо Иванов: „Нямам възможност да почиствам другаде, освен междублоковото пространство. Там и без това има достатъчно боклук, който е крайно време да бъде премахнат“.
Никола Денев: „В България боклукът е страшно много, а и Габрово не е от най-чистите градове. Аз бих се включил в почистването на нашия град, защото гледката за туристите в момента въобще не е приятна“.
Радка Ненова: „Аз много често ходя на гробищата и ми се струва, че е хубаво там да се почисти. Страшно буренясало и замърсено е, все пак близките ни почиват там. Отделно улиците са страшно мръсни, особено сега покрай разкопаването“.
...: „Тук навсякъде е мръсно, изборът е труден, но най-вероятно ще се спра на междублоковото пространство. Габрово е далеч от чистите градове, за жалост. Трябва да се положат страшно много усилия, за да го изчистим“.
Панко Панков: „Ако имам възможност, ще почистя пространството около къщата. Самият град е много мръсен, всеки ден си мия колата и за 10 минути в движение изглежда все едно излиза от мина за въглища“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни