Харесва ли Ви новата експозиция в Дечковата къща?

	Николай Колев: „За съжаление, никога не съм посещавал Дечковата къща.
Харесва ли Ви новата експозици
Николай Колев: „За съжаление, никога не съм посещавал Дечковата къща. Смятам обаче в най-скоро време да отида там заедно със семейството си, защото определено има какво да се види и научи за живота на българина вътре“.

Марийка Симеонова: „Не съм посещавала Дечковата къща след реконструкцията й, но смятам да го направя в близките няколко дни. Последно ходих преди 10 години и бях впечатлена от видяното и наученото за бита на българина. Надявам се младите също да намерят време да я посетят“.
Румяна Христова: „Аз посетих Интерактивния музей, който ме остави във възторг. Той определено е голяма придобивка за града ни. Дечковата къща е следващото място, на което смятам да отида, щом намеря време. Сигурна съм, че ще има какво да видя и науча там“.
Миглена: „За жалост, графикът ми е доста забързан и почти нямам свободно време. Дечковата къща е едно страхотно място, което се надявам да посетя в най-скоро време. Убедена съм, че ще има много интересни неща вътре и че туристите ще останат доволни, ако я посетят“.
Мария Кичукова: „Последно посетих Дечковата къща преди много години, когато бях ученичка. Тогава останах с много хубаво впечатление от видяното. Сигурно и сега ще има какво да се види, но аз просто нямам необходимото време“.
...: „За жалост, съм затрупана от задачи и нямам възможност да отделям време за почивка. Дечковата къща е символ на Габрово и след реконструкцията сигурно ще е станала много хубава, но ежедневните грижи няма да ми позволят да я видя отвътре“.
Гатьо Гатев: „Все още не съм имал възможност да посетя Дечковата къща, но смятам да го направя в най-скоро време. Определено ще има какво да се види след реконструкцията и обновяването й. Съветвам и младите да отидат, за да обогатят малко общата си култура и да научат повече за страната, в която растат“.
Юлия: „Не съм посетила все още Дечковата къща, но ще го направя в най-скоро време. Последно я посетих преди няколко години и останах очарована от видяното и наученото. Надявам се да има с какво да ме заинтригува и да обогати общата ми култура“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни