Знаете ли, че трябва да проверите стойностите на електромерите си?

	Ганка Георгиева: „Знаех, че трябва да си запиша стойностите на
Знаете ли, че трябва да провер
Ганка Георгиева: „Знаех, че трябва да си запиша стойностите на електромера, направих го и вече съм предала данните за отчет. Надявам се да съм изпълнила задачата както трябва“.

...: „Вече отчетох стойностите на електромера, понеже бях информирана преди време и не исках да чакам крайния срок, защото тогава стават най-големите опашки.“.
Ганка Стоянова: „Не съм проверявала стойностите на електромера, понеже не бях информирана за това изискване. След като вече разбрах обаче, ще направя всичко възможно да се отчета навреме и да не изтърва крайния срок“.
...: „Не съм ги проверявала, защото няма информация, че се изисква подобно нещо от абонатите. За жалост няма да имам възможността да ги предам, понеже няма да бъда в Габрово“.
Иван Маринов: „У дома идваха оторизирани лица, които вече взеха данните, така че не смятам за нужно да ги проверявам. Освен това нямах информация, че потребителят може да изпълни тази задача“.
Стоил Темов: „В Габрово плащаме безбожно скъп ток. Изразходваме електроенергия за 30 лева, а плащаме 60 лева. Това го няма никъде другаде в България. Затова аз няма да отчета моите данни, понеже тук всеки прави каквото си иска“.
Йорданка Василева: „Не съм се сещала да проверявам стойностите на електромера, освен това до нас не стига никаква информация за подобни неща. Отделно че новите електромери са сложни за повечето пенсионери като мен“.
Ненчо Ненчев: „Имам информация, че трябва да запиша данните от електромера, но се съм го направил още. Има време до крайния срок, няма причина да бързам“.
...: „Не съм проверявал стойностите на електромера, нямам и намерение да го правя. За мен тази работа е просто загуба на време и нерви за обикновените граждани, не виждам смисъл да го правя“.
Кина: „Не съм проверявала стойностите на електромера, а и без това той се намира прекалено високо за скромната ми височина. Най-вероятно ще помоля някои близък да свърши тази задача вместо мен“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни