За какво най-често търсите юридически услуги?

: „Аз рядко съм допирал до помощ от юрист относно
За какво най-често търсите юри
: „Аз рядко съм допирал до помощ от юрист относно вадене на пълномощни. Нямам наблюдения върху работата на юристите като цяло, но когато съм имал нужда, всичко се е извършвало бързо и качествено“.

...: „Не съм от редовните клиенти на юристите, много рядко, за щастие, ми се е налагало да стигам до тях. Има юристи, които си вършат работата качествено, има ги противоположните случаи. Зависи дали ще попаднеш на професионалист“.
Иван Чолаков: „Когато ми се е налагало да използвам помощта на юрист, съм оставал много доволен от професионализма и бързо свършената работа. Нямам упреци, надявам се хората, работещи в тази сфера, да продължават все така добре“.
Петър Даскалов: „Бих казал, че много рядко ми се налага професионалната помощ на някой юрист. Преди много години ми се наложи да ползвам услугите на адвокат и останах много доволен, нямам забележки“.
Стефка Иванова: „Много рядко ми се налага да допирам до услугите на юрист, но колкото пъти ми се е наложило, толкова пъти съм оставала с много добро впечатление от професионализма и отлично свършената работа“.
Милена Петкова: „Специално на мен почти не ми се налага да използвам услугите на юрист. Единствено съм се опирала за помощ до нотариус и съм много доволна от работата му“.
Иван Мареков: „Рядко ми се налага да използвам услугите на юрист. Кръстницата ми се занимава в тази сфера и тя ми помага в тези неща, страшно много съм доволен от работата й. За жалост има много подкупни адвокати и съдии, на човек му трябва късмет понякога, за да си свърши работата както трябва“.
Магдалена Вълчева: „Рядко ползвам услугите на юрист, но съм много доволна. Юристите вземат проблема на човек като свой и се стремят всичко да завърши в полза на клиента. Дават нужната подкрепа и не оставят нищо недовършено“.
Кольо Стоянов: „Много рядко ползвам услуги на юрист, но съм останал с много добри впечатления. Хората, работещи като юристи, са много амбициозни, вършат си работата бързо и качествено“.
Иванка Баракова: „Много рядко, почти никога бих казала, ми се е налагало да допирам до услугите на юрист. Внукът ми се занимава в тази сфера и ако имам някакъв въпрос, търсещ професионалното съдействие на юрист, се допитвам до него“
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни