За или против кабинета Орешарски сте?

Тодорка Христова: „Точно в момента съм против. В самото начало
За или против кабинета Орешарс
Тодорка Христова: „Точно в момента съм против. В самото начало имах съвсем други очаквания и в интерес на истината очаквах едно добро и достойно управление, но понякога се случва така, че нещата не стават така, както ние си ги представяме“.

...: „Твърдо против съм кабинета Орешарски. Причините за изброяване са много и повечето от тях са ясни, тъй като моето мнение по въпроса съвпада до голяма степен и с мнението на по-голямата част от българския народ“.
...: „Не знам, трудно ми е да определя. На показ са изложени множество аргументи, представяйки защо трябва да остане или пък защо не трябва. Смятам, че по този въпрос е ужасно трудно човек да изяви собствена позиция, когато е тотално манипулиран“.
...: „С политика от доста време не се занимавам, защото съм се убедил, че тя е нечестна, несправедлива, фалшива и най-вече „мръсна“, съответно нямам обективно мнение по въпроса“.
...: „Против, разбира се. Няма смисъл да обяснявам защо, смятам, че достатъчно ясно се вижда. Истината е, че нещата в тази държава не вървят на добре. Нищо не успя да свърши както трябва“.
...: „Аз съм за кабинета Орешарски. Време е да настъпи някаква промяна, за която обаче трябва самите ние като народ да й дадем време, за да дойде момента, в който реалният резултат ще излезе наяве“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни