Вярвате ли в стабилността на банките?

...: „Да, вярвам в стабилността на българските банки. Не изпитвам
Вярвате ли в стабилността на б
...: „Да, вярвам в стабилността на българските банки. Не изпитвам никакви сериозни притеснения, въпреки масовия скандал, който се разрасна“.

...: „Не, не вярвам в стабилността на българските банки. Истината е, че всички лъжат и мамят, за да получат изгода. Това е принципът и на управлението на държавата ни. Мислиш си, че някой ти помага, но всъщност е точно обратното“.
Томов: „Редно е да вярвам. Принципно не трябва да изпитвам притеснения или да се съмнявам в работата, която вършат банките, затова и не го правя. Имам вяра в тях“.
...: „Категорично не. Смятам, че разочарованията, които ни поднесе държавата, идват в малко повече на българския народ. Не виждам логика да имам вяра в банките. Може би е прекалено, но се старая да съм реалист“.
Тодор Митков: „Да, разбира се. По никакъв начин не се притеснявам и твърдя, че имам голямо доверие на банките и съм на мнение, че работата си я вършат, както му е реда“.
...: „Да, вярвам. Не се тревожа и за личните си влогове. Вярно е, че напоследък се породи скандал, но не изпитвам притеснения“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни