Удариха пешеходка на зебра, приета е в болница с опасност за живота

Вчера около 17 часа на ул. „Христо Смирненски” в Габрово
Удариха пешеходка на зебра, пр
Вчера около 17 часа на ул. „Христо Смирненски” в Габрово стана тежък пътен инцидент – 47-годишна жена беше ударена на пешеходна пътека и постъпи в болница с опасност за живота.

По неофициална информация жената е преподавател в Техническия университет. Мястото на инцидента е „зебрата” между Областно пътно управление и Колелото. До късно снощи оперативно-следствена група прави оглед на местопроизшествието и официална информация нямаше. По сведения на очевидци жената тръгнала да пресича на указаното място.
Първата кола - „Сеат”, която идвала към нея, спряла, за да премине. Зад волана била млада жена. След нея обаче се движело тъмно „Митсубиши”, чиято разсеяна, а според някои говореща по мобилния си телефон, водачка не успяла да спре и ударила „Сеат”-а. Сериозният удар отзад тласнал спрелия автомобил и той ударил пресичащата жена, и я контузил тежко в главата. За състоянието й лекари и полицаи казаха, че е много тежко.
Инцидентът беше изкарал навън жители на квартала, някои от които обясниха, че са били на косъм в подобни ситуации. Съседка но пострадалата с името Драга Иванова, дойде при разследващата група разтреперана. Преди време при подобна ситуация кола й отнесла чантата и като по чудо тя самата не пострадала. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни