“Трети март” готов до 9 ноември, гарантира Григоров

МИНКА МИНЧЕВА		Започнаха строителните дейности по бул. „Трети март“, той ще
“Трети март” готов до 9 ноемвр
МИНКА МИНЧЕВА Започнаха строителните дейности по бул. „Трети март“, той ще бъде готов на 9 ноември 2013 г. Това заяви на пресконференция вчера областният управител Николай Григоров. Той уточни, че тя е провокирана от дадено обещание пред медиите, че ще д

Започнаха строителните дейности по бул. „Трети март“, той ще бъде готов на 9 ноември 2013 г. Това заяви на пресконференция вчера областният управител Николай Григоров. Той уточни, че тя е провокирана от дадено обещание пред медиите, че ще даде информация за причините за спиране на неговото строителство и в отговор на обвинения на народния представител от ПП ГЕРБ Цветомир Михов, че не е предприел действия за това.
    „Темата е по-сериозна, защото чрез народния представител Цветомир Михов бяха отправени обвинения, че сегашният шеф на АПИ, като бивш управител на фирмата изпълнител, е в конфликт на интереси, че той е притискал фирмите и служители на Областно пътно управление да издават документи с невярно съдържание. Че фирмата подизпълнител е била заплашвана. Аз мисля, че тези неща би трябвало да бъдат отправени към други органи, след като това е директно обвинение в рекет и търговия с влияние, които са корупционни практики. При мен такива сигнали не са постъпвали. Вероятно са постъпвали при управлението на г-н Костадинов. Защо той не е предприел някакви действия, аз не мога да кажа. Но ако това е вярно, значи управителят на АПИ трябва да отговаря пред други органи за това, че е притискал служители да издават документи с невярно съдържание. Ако това не е вярно, г-н Михов говори клевети и съответно трябва да си носи отговорността“ - коментира политическите оценки по казуса Николай Григоров.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни