Следите ли работата на Общинския съвет?

	Косьо Ганев: „В момента Общинския съвет не прави нищо. Присъствал
Следите ли работата на Общинск
Косьо Ганев: „В момента Общинския съвет не прави нищо. Присъствал съм на техни срещи. Поставял съм много въпроси, свързани с теми като разбития път на Общинския пазар, но естествено взети мерки няма вече 6 месеца. Обещанията са много, но действията ги ня

...: „Имам по-големи грижи от това да следя за работата на ОбС. Не виждам кой знае каква промяна в града и не знам избраните лица там защо изобщо работят“.
...: „Не следя работата на Общинския съвет. Габрово в момента е един страшно прашен, мръсен и разкопан град. Отделно по-голямата част от работата по Водния проект приключи, но в моя квартал водата пак се спира много често. Ако ОбС положи усилия към разрешаването на тези проблеми, тогава ще започна да следя работата му“.
...: „Нямам интерес да следя работата на Общинския съвет. Гледам повече себе си и семейството си и това от какво се нуждаем. Повечето граждани също са така, защото им е писнало от говорене“.
...: „Аз следя работата на ОбС, редовно посещавам заседанията и вземам участие, където е необходимо. В някои насоки се справят добре, в други - не чак толкова, но определено там се върши работа“.
Деньо Тодоров: „Не съм заинтересован от това да следя работата на Общинския съвет. Повечето хора имаме много по-големи грижи от това да гледаме чиновническото бездействие“.
...: „Не следя работата на Общинския съвет. Не вярвам, че работещите там гледат по-далеко от собствените си носове. Всеки харесва работа, в която без да си мърда пръста, взема известна сума пари“.
Стефанова: „Понякога я следя, понякога - не. Много се интересувам от работата им, свързана с устройството на града ни, и за жалост не мога да кажа, че се справят добре. Има много още какво да се иска“.
Иван Маджаров: „Не съм особено заинтересован от работата на Общинския съвет, аз не знам какви изобщо са функциите му. Не виждам някакъв резултат от работата на назначените там“.
Иван Зехирев: „Постоянно следя новостите в работата на Общинския съвет, взетите решения по важни въпроси и изобщо всичко, касаещо гражданите. Върши се работа там, но се иска да се положат малко повече усилия“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни