Склонни ли сте да събирате отпадъците си разделно?

	...: „Не, не съм склонен да събирам отпадъците си разделно
Склонни ли сте да събирате отп
...: „Не, не съм склонен да събирам отпадъците си разделно по простата причина, че това е излишен труд. В крайна сметка всички отпадъци, без значение как се събират, накрая попадат на едно и също място“.

 
...: „Аз събирам отпадъците си разделно, защото по този начин помагам на природата. Лошото е, че там, където живея, няма контейнери за разделно събиране и задачата ми се усложнява много“.
...: „Не съм склонен, защото не виждам смисъл да правя това усилие. Както и да го събираме, накрая целият боклук се стоварва на едно място и се налага отново да се разделя“.
...: „Аз събирам отпадъците си разделно, защото така те се рециклират по-лесно и природата малко или много става по-чиста. Българинът трябва да положи усилие в тази посока, за да може да опазим красивата ни природа чиста за бъдещите поколения“.
Иванка Стаева: „Да, склонна съм да събирам отпадъците си разделно и го правя, защото така опазваме природата чиста. Като бивша учителка мога да кажа, че ако се положат усилия, ще се видят и резултатите. Всички знаем трите вида контейнери, остава само правилно да изхвърляме нещата в тях“.
...: „Аз не правя кой знае колко боклук. Една малка торбичка го събира всичкия. Ако тръгна да го събирам разделно, трябва поне месец да отделям пластмасата, хартията и стъклото и така ненужно да се затруднявам“. Минка Попова: „Всеки, мислещ за бъдещите поколения човек, трябва да положи усилия и да събира разделно отпадъците си, защото това е начина да спасим природата си и да я съхраним за следващите поколения“.
Васил Цанков: „Аз събирам отпадъците си разделно, все пак така е редно, ако искаме природата ни да е чиста. Там, където живея аз, има контейнери за разделно събиране, така че никой няма оправдание да не си събира боклука разделно“.
...: „Там, където живея аз, няма контейнери за разделно събиране и нямаме друг избор, освен да изхвърляме всичко на едно място. Принципно трябва да се събират отделно рециклируемите отпадъци, но аз нямам тази възможност“.
Гюра Стоянова: „Аз живея в къща заедно с още едно семейство и изхвърляме всичко в качета за боклук. Няма контейнери, където да можем да сортираме отпадъците според вида им“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни